Image Image Image Image Image

© The Art of Job 2013  | Email | Ph:+46 (0)708 13 65 41

Scroll to Top

To Top

Kunder

DR – Diverse kunder DR – Diverse kunder

By The Art of Job

On 14, Jan 2013 | In | By The Art of Job

DR – Diverse kunder

Här är samlat ett urval av några DR kampanjer som gjorts för diverse kunder under årens lopp. Gemensamt för alla är att det har varit säljfrämjande åtgärder för att ge den potentiella kunden en förförståelse för vem det är som ringer vid kontakt.

 

KUNDKRAFT
Kundkraft erbjuder upphandling av el för sina kunders räkning gentemot elleverantörerna. Syftet med det här DR’et var att informera kundansvariga på elbolagen om Kundkraft samt erbjuda dom om att ansluta sig till elauktionen där lägsta elpris vinner. I DR följde ett följebrev samt en middag genom ett samarbete med Delicard.

ARBETSGRUPP
Art Director: Jonas Björkman
Copywriter: Andreas Collin

kk_box_1 kk_box_2

MERAJOBB.SE
2009 skedde en re-design av MeraJobb.se’s hemsida. I samband med det gjorde vi en lanseringskampanj samt det här DR utskicket till befintliga kunder om att vara med på lanseringsfest det datum nya sajten skulle gå upp. I lådan fanns diverse partyrelaterade artiklar, informationsblad om de nya annonseringsmöjligheterna samt en “premiär”biljett med erbjudande om kraftigt rabbaterat annonsutrymme.

ARBETSGRUPP
Art Director: Jonas Björkman
Copywriter: Alexander Gjers

mj_box_1 mj_box_2

HANGAR
Hangar är en produktionsbyrå som erbjuder kunder att ta över produktionen när reklambyrån är färdig med idéerna. Med fokus på kostnadseffektivitet ville vi visa kunden att Hangar vet hur man sparar pengar med att anlita dom. Det gjorde vi genom att spara in ett frimärke på varje utskick då vi levererade ett tomt kuvert med budskapet tryckt på kuvertet.

ARBETSGRUPP
Art Director: Jonas Björkman
Copywriter: Andreas Collin

hangar_1 hangar_2

CITYPAKETET
CityPaketet säljer annonsutrymme för DN, GP och Sydsvenskan. Vi fick i uppdrag att göra ett DR gentemot kreatörer på reklambyråer där vi ville påvisa printmediets styrkor och samtidigt visa att CityPaketet har kunskap och förståelse för dom svårigheter som finns att få sin annons att synas. Lösningen blev att vi tryckte budskapet på en linjal som sedan levererades till berörda kreatörer på Sveriges största byråer. På linjalen fanns även en broschyr som tog upp lyckade annonsexempel med tips om vad som gjorde den bra samt vad man bör tänka på när man gör layout för en annons.

ARBETSGRUPP
Art Director: Jonas Björkman
Copywriter: Emilia Molin

cp_linjal1 cp_linjal2